Keittiö

Rosmariinisuolakeksit

4 dl vehnäjauhoja
150 g voita
100 g parmesaania hienoksi raastettuna
1 tl suolaa
0.5 dl maitoa
1 tl leivinjauhetta 
1/4 tl soodaa

pari latvaa tuoretta rosmariinia

kuivattua rosmariinia

Sekoita kuivat aineet. Lisää voi ja maito. Vaivaa taikinaksi käsin tai yleiskoneessa. Pyöritä taikina kahdeksi 4-5 cm:n paksuiseksi pötköksi leivinalustalla. Ripottele leivinalustalle kuivattua rosmariinia ja hiukan hienoa merisuolaa. Pyörittele taikinapötköjä niin että mausteet tarttuvat pintaan. Kääri tiukasti kelmuun tai folioon ja pane jääkaappiin tunniksi. Leikkaa taikina terävällä veitsellä puolen sentin kiekoiksi. Nosta keksit pellille ja paista 200 asteessa (kiertoilma 180 astetta) 12-15 minuuttia. Tarjoa esim. juustojen ja hillon kanssa. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.06 | 17:07

Kiitos vastauksesta! Ja kiitos että on mahdollista tulla tutustumaan puutarhaanne toisella kertaa!

...
25.06 | 13:43

Hei Päivi, Valitettavasti emme ole mukana tänä vuonna, koska olemme matkoilla. Sopimuksen mukaan voi tulla käymään muulloin. Meilaa jpkrvi(at)yahoo.co.uk

...
25.06 | 13:01

Upeita kuvia ja ihastuttavia runoja! Runo kuolemasta sykähdytti ja määritelmä puutarhasta "as an autobiography " liikutti. Kiitos.

...
25.06 | 12:26

Hei, onko puutarhanne mukana avoimet puutarhat-tapahtumassa tänä vuonna?

...
Tykkäät tästä sivusta