4 dl vehnäjauhoja
150 g voita
100 g parmesaania hienoksi raastettuna
1 tl suolaa
0.5 dl maitoa
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl soodaa
pari latvaa tuoretta
rosmariinia
kuivattua rosmariinia
Sekoita kuivat aineet. Lisää voi ja maito. Vaivaa taikinaksi käsin tai yleiskoneessa. Pyöritä taikina kahdeksi 4-5 cm:n paksuiseksi
pötköksi leivinalustalla. Ripottele leivinalustalle kuivattua rosmariinia ja hiukan hienoa merisuolaa. Pyörittele taikinapötköjä niin että mausteet tarttuvat pintaan. Kääri tiukasti kelmuun tai folioon ja pane jääkaappiin
tunniksi. Leikkaa taikina terävällä veitsellä puolen sentin kiekoiksi. Nosta keksit pellille ja paista 200 asteessa (kiertoilma 180 astetta) 12-15 minuuttia. Tarjoa esim. juustojen ja hillon kanssa.