Keittiö

Superhelppo kuskuslisäke

Kuskusiin lisäkkeenä on joskus hiukan vaikea saada tarpeeksi makua. Keksin kokeilla valmista pastajuustoraastetta/murua maustamiseen ja huomasin, että sekä maku että murumainen koostumus sopii hyvin kuskusiin. Elegantimpi kokki voi jauhaa oikeaa palaparmesaania hienoksi ja käyttää sitä.

2 dl kuskusia

2 dl vettä

1 rkl (oliivi)öljyä

1/2 tl suolaa

1 rkl voita

3 rkl pastajuustoraastetta

(tuoreita yrttejä silputtuna)

Kiehauta vesi, öljy ja suola, ota kattila liedeltä. Lisää kuskus ja anna tekeytyä kannen alka 5 min. Lisää juusto ja voi. Sekoita haarukalla kunnes voi on sulanut ja seos on irtonaista. Mausta halutessasi tuoreilla yrteillä.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta