Keittiö

Superhelppo kuskuslisäke

Kuskusiin lisäkkeenä on joskus hiukan vaikea saada tarpeeksi makua. Keksin kokeilla valmista pastajuustoraastetta/murua maustamiseen ja huomasin, että sekä maku että murumainen koostumus sopii hyvin kuskusiin. Elegantimpi kokki voi jauhaa oikeaa palaparmesaania hienoksi ja käyttää sitä.

2 dl kuskusia

2 dl vettä

1 rkl (oliivi)öljyä

1/2 tl suolaa

1 rkl voita

3 rkl pastajuustoraastetta

(tuoreita yrttejä silputtuna)

Kiehauta vesi, öljy ja suola, ota kattila liedeltä. Lisää kuskus ja anna tekeytyä kannen alka 5 min. Lisää juusto ja voi. Sekoita haarukalla kunnes voi on sulanut ja seos on irtonaista. Mausta halutessasi tuoreilla yrteillä.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

23.05 | 20:41

Onko Sinulla vielä Maijaa? 😋Terkuin Pia

...
14.04 | 19:29

Mitä ambrosialle kuuluu nyt, seitsemän vuotta myöhemmin? :)

...
26.06 | 17:07

Kiitos vastauksesta! Ja kiitos että on mahdollista tulla tutustumaan puutarhaanne toisella kertaa!

...
25.06 | 13:43

Hei Päivi, Valitettavasti emme ole mukana tänä vuonna, koska olemme matkoilla. Sopimuksen mukaan voi tulla käymään muulloin. Meilaa jpkrvi(at)yahoo.co.uk

...
Tykkäät tästä sivusta