Keittiö

Ilta-chai

Keitä chai-maustettua teetä tai jotain muuta mustaa teetä. Jos et halua saada kofeiinia illalla, voit hyvin käyttää maustettua tai maustamatonta rooibos-teetä. Kaada isoon mukiin tai teekuppiin 3/4-1 dl maitoa/soijamaitoa, lisää 2 tl fariinisokeria ja n. 1/4 tl piparkakkumaustetta. Kuumenna kevyesti mikrossa (30-60 sekuntia). Vaahdota maitoseos paristokäyttöisella maidonvaahdottimella. Kaada päälle 2-3 dl kuumaa teetä ja sekoita. Ripottele päälle hiukan kanelia. Jos et omista maidonvaahdotinta, kuumenna maito isommassa kulhossa mikrossa tai kattilassa hellalla, ja vaahdota vispilällä. Jos haluat terävämmän maun, ripauta maitoon myös hiukan mustapippuria myllystä. Herkullinen ja rauhoittava unijuoma itselle tai yövieraille.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:09

Totta, se leviää villisti. Pitäisi keksiä jotain kivaa käyttöä kukalle ennenkuin siemenet kypsyy.

...
tänään | 10:02

Hei, Jarmann. Hauskaa että löysit Kielometsän. Hyvänheikinsavikan ainoa huono puoli on, että se leviää vähän liikaakin, jos pääsee siementämään. Yst. Jukka

...
tänään | 09:52

Kiitos että kirjoitit hyvänheikinsavikasta. Se on ihana aikainen monivuotinen helppo kasvi. Nokkosen jälkeen ravinteikkain kasvimme. Lisää ohjeita toivoisin.

...
tänään | 09:47

Olen hukannut taannoin käyttämäni ohjeen hyvänheikinsavikkapaistokseen. Martat.fi:ssä sen jaoin, mutta keskustelupalstaa ei enää ole. Pestoreseptiäsi kokeilen.

...
Tykkäät tästä sivusta