Harrastuskirjoista ja vähän muistakin

Jukka Itkonen: Sanamaa

Olen lastenkirjojen ystävä, vaikka en olekaan niitä koskaan varsinaisesti keräillyt. Olen ostanut lastenkirjoja kirpputoreilta, usein myös kauniin kuvituksen perusteella. Suuria suosikkejani ovat Herra Huu -kirjat, joista tulee myös nostalgisesti mieleen oma lapsuusaika. Kirjamessuilla olen selaillut uudempia suomalaisia lastenkirjoja ja lastenrunoja. Viime vuonna löysin veljenpojilleni lahjaksi Jukka Itkosen erinomaisen hauskan lastenrunokirjan. Omassa kirjahyllyssämme on vielä Itkosen Sanamaa-lastenrunokirja. Siinä on niin hauskoja ja liikuttaviakin juttuja, että joko naurun tai liikutuksen kyyneleet nousevat helposti silmiin yhä uudelleen. Hankkikaa ja lukekaa laadukkaita ja upeasti kuvitettuja suomalaisia lastenkirjoja - itsellenne ja lapsillenne!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta