Harrastuskirjoista ja vähän muistakin

Jukka Itkonen: Sanamaa

Olen lastenkirjojen ystävä, vaikka en olekaan niitä koskaan varsinaisesti keräillyt. Olen ostanut lastenkirjoja kirpputoreilta, usein myös kauniin kuvituksen perusteella. Suuria suosikkejani ovat Herra Huu -kirjat, joista tulee myös nostalgisesti mieleen oma lapsuusaika. Kirjamessuilla olen selaillut uudempia suomalaisia lastenkirjoja ja lastenrunoja. Viime vuonna löysin veljenpojilleni lahjaksi Jukka Itkosen erinomaisen hauskan lastenrunokirjan. Omassa kirjahyllyssämme on vielä Itkosen Sanamaa-lastenrunokirja. Siinä on niin hauskoja ja liikuttaviakin juttuja, että joko naurun tai liikutuksen kyyneleet nousevat helposti silmiin yhä uudelleen. Hankkikaa ja lukekaa laadukkaita ja upeasti kuvitettuja suomalaisia lastenkirjoja - itsellenne ja lapsillenne!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:09

Totta, se leviää villisti. Pitäisi keksiä jotain kivaa käyttöä kukalle ennenkuin siemenet kypsyy.

...
tänään | 10:02

Hei, Jarmann. Hauskaa että löysit Kielometsän. Hyvänheikinsavikan ainoa huono puoli on, että se leviää vähän liikaakin, jos pääsee siementämään. Yst. Jukka

...
tänään | 09:52

Kiitos että kirjoitit hyvänheikinsavikasta. Se on ihana aikainen monivuotinen helppo kasvi. Nokkosen jälkeen ravinteikkain kasvimme. Lisää ohjeita toivoisin.

...
tänään | 09:47

Olen hukannut taannoin käyttämäni ohjeen hyvänheikinsavikkapaistokseen. Martat.fi:ssä sen jaoin, mutta keskustelupalstaa ei enää ole. Pestoreseptiäsi kokeilen.

...
Tykkäät tästä sivusta