Korento

Heti kun näin ensimmäisen kerran Klaus Haapaniemen Iittalalle suunnittelemia Korento-astioita, olin myyty. Pidän myös Haapaniemen Taika- (saimme äidiltäni kaksi kahvikuppia lautasineen viime jouluksi) ja Satumetsä-sarjoista, mutta Korento vetoaa minuun aivan erityisestI, varsinkin nyt myynnissä oleva sininen kausiväri. Värikkäät hyönteiset ja unikot tuovat mieleeni Helvi Hämäläisen väkevät ja mystiset luontokuvaukset, Leena Krohnin fantasianovellit ja Pekka Strengin musiikin.

Ostimme velipoikani anopille toissa kesänä tuliaisiksi Korento-tarjoiluvadin, ja se herätti ihastusta. Itselle en ole kuitenkaan raskinut ostaa mitään, eikä meillä ole varsinaisesti tarvetta enemmille käyttöastioille. Viime viikonlopun Tallinnan-reissulla tuli Kaubamajassa vastaan Korento-mukeja tarjouhintaan, joten päätin ostaa sellaisen kahvimukiksi työpaikalle. Hyvin palvellut ja rakas Kosmos-muki sai jäädä eläkkeelle kahvimukin tehtävästä. :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

09.05 | 19:47

Kerropa vielä, joitko teetä useammin ja oliko sillä mitään vaikutusta. Senhän pitäisi lisätä energisyyttä ja jaksamista ja parantaa hapenottokykyä.

...
23.05 | 20:41

Onko Sinulla vielä Maijaa? 😋Terkuin Pia

...
14.04 | 19:29

Mitä ambrosialle kuuluu nyt, seitsemän vuotta myöhemmin? :)

...
26.06 | 17:07

Kiitos vastauksesta! Ja kiitos että on mahdollista tulla tutustumaan puutarhaanne toisella kertaa!

...
Tykkäät tästä sivusta