Lapsuuden herkut

Käväisimme viikonloppuna Tallinnassa. Sattui hyytävän kylmä ja tuulinen sää, mutta muuten oli kiva reissu. Koska en harrasta juuri muuta shoppailua kuin kasvien ja kirjojen, en ole juurikaan käynyt Tallinnan keskustan kaupoissa. Kävinkin nyt ensimmäisen kerran Kaubamaja-tavaratalossa. Kaubamajassa oli erinomainen koti- ja sisustusosasto. Erityisesti pisteet laajasta huonetuoksuvalikoimasta, jonka katson aina tavarataloissa ulkomailla. Minulle ennestään tuntemattomassa huonetuoksusarjassa oli monta erikoista ja hauskaa tuoksua, mm. tuo délices de mon enfance, lapsuuteni herkut (vai pitäisikö se kääntää 'ilot'?).

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:09

Totta, se leviää villisti. Pitäisi keksiä jotain kivaa käyttöä kukalle ennenkuin siemenet kypsyy.

...
tänään | 10:02

Hei, Jarmann. Hauskaa että löysit Kielometsän. Hyvänheikinsavikan ainoa huono puoli on, että se leviää vähän liikaakin, jos pääsee siementämään. Yst. Jukka

...
tänään | 09:52

Kiitos että kirjoitit hyvänheikinsavikasta. Se on ihana aikainen monivuotinen helppo kasvi. Nokkosen jälkeen ravinteikkain kasvimme. Lisää ohjeita toivoisin.

...
tänään | 09:47

Olen hukannut taannoin käyttämäni ohjeen hyvänheikinsavikkapaistokseen. Martat.fi:ssä sen jaoin, mutta keskustelupalstaa ei enää ole. Pestoreseptiäsi kokeilen.

...
Tykkäät tästä sivusta