Pientä nikkarointia

Näinä kuluneina vuosina (6 tulee huhtikuussa täyteen) Kielometsässä olemme remontoineet talon alakerran lähes läpikotaisin. (Tietenkään meillä ei ole katto- ja jalkalistoja paikoillaan...) Yläkertaan rakensimme heti alkuvaiheessa kylpyhuoneen, koska talossa ei ollut lainkaan sisä-wc:tä. Rakensimme ylös myös väliseiniä ja vaatekomeron, joka on käytössä, mutta muutoin yläkerta on vielä pahasti kesken. Tämän vuoden puolella olen nikkaroinut yläkerran aulatilaan kiinteää vierasvuodetta, vaatekomeroon lisähyllyjä sekä sivukomeroon väliseinää ja ovea. Tämänpäiväisen rupeaman päätteeksi nostin nämä mummolasta pelastamani suloiset pehmolelut (possu, aasi, kissa) vaatekomeron uudelle hyllylle. Noilla olen itsekin leikkinyt lapsena mummolassa ja sinisilmäisen possun muistan elävästi. Nalle on nuoremman polven lelu, puolisoni siskon lasten.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta