Musta bakeliittipuhelin

"Neiti, teidän tulee heti telefonoida dosentille. Hän on parhaillaan maaseudulla kirjoittamassa."

Hyvät ystävämme J ja T liittyivät äskettäin mökin/vapaa-ajanasunnon omistajien kunnianarvoisaan kaartiin, ja ajoimme tänään Mäntsälään katsomaan heidän paikkaansa. Ihastuttava talo ja ihastuttava tontti monine jaloine lehtipuineen ja valtavine, tuuheiden kallioimarrekasvustojen peittämine siirtolohkareineen. Kävimme katsomassa talon kylmää vinttiä edellisten omistajien jättämine romuineen ja aarteinen ja mikäs sieltä löytyikään: virheetön Ericssonin musta bakeliittipuhelin! Juuri sellainen, jota olen etsiskellyt meille makuuhuoneen kirjoituspöydälle (jossa on jo se 1930-luvun Remington-kirjoituskone odottamassa). J ja T ystävällisesti lahjoittivat puhelimen meille. Lupasin korvata sen runsailla taimilahjoituksilla ensi kasvukaudella.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta