Tuoliremontti

Pari kuukautta sitten löysimme erään roskalaatikon vierestä kaksi kaunista ja hyväkuntoista koivupuista tuolia. Poimimme ne tietenkin mukaamme, sillä tarvitsemme kauniimmat tuolit sekä pianon että makuuhuoneen kirjoituspöydän eteen. Meillä on makuuhuoneessa Tapettitalon kanerva-aiheinen, vihreäpohjainen tapetti. Valitsimme jo aikaisemmin makuuhuoneeseen tapetin pohjavärin kanssa lähes identtisen vihreän sävyn huonekalumaaliksi, ja sillä maalattiin nyt toinen noista tuoleista. Istuinosaan löysimme Hämeenlinnasta kangaskaupasta sopivan koristekuvioisen kankaan, joten istuinosakin saatiin verhoiltua uudelleen. Toisen tuolin aiomme maalata tummanvihreäksi, alakerran kamariin sijoitetun kulmakaapin väriseksi, ja tuoli tulee siis kamariin pianon eteen. Sama verhoilukangas käy myös tummanvihreän kanssa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta