Kuistiremontti jatkuu

Kuistin remontti on ollut yllättävän työläs ja vienyt viikonloput loka-marraskuussa. Puutarhan syystyöt ja siivoamiset ovat jääneet hiukan retuperälle, kun valoisa aika on niin lyhyt. Eräs suuri työ on puiden ja pensaiden verkotus rusakoita vastaan; siihen täytyy ryhtyä pikimmiten. No, kuistin remontissa pääsimme lattiantekoon. Vanhan lattian alla ei ollut lainkaan rossipohjaa. Rakensimme sen nyt pois repimistämme lattalaudoista. Sen päälle tuli tervapaperi, 25 cm villaa ja uusi laudoitus. Emme raskineet ostaa erikoiskuivaa lattialautaa tällaiseen tilaan, vaan ostimme puolet halvempaa "puolikuivaa" 85 mm:n ponttilautaa. Myyjä varoitti, että lauta saattaa rakoilla kuivuessaan enemmän. Mutta se ei haittaa, isot raot oli entisessäkin kuistinlattiassa, kuten on kaikkialla talon lautalattioissa. Emme saaneet laudoitusta ihan loppuun, koska ruuvinvääntimestä simahti akku. Ensi viikknloppuna saanemme lattian maalausta vaille valmiiksi ja pääsemme seinien eristämiseen ja panelointiin.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.06 | 17:07

Kiitos vastauksesta! Ja kiitos että on mahdollista tulla tutustumaan puutarhaanne toisella kertaa!

...
25.06 | 13:43

Hei Päivi, Valitettavasti emme ole mukana tänä vuonna, koska olemme matkoilla. Sopimuksen mukaan voi tulla käymään muulloin. Meilaa jpkrvi(at)yahoo.co.uk

...
25.06 | 13:01

Upeita kuvia ja ihastuttavia runoja! Runo kuolemasta sykähdytti ja määritelmä puutarhasta "as an autobiography " liikutti. Kiitos.

...
25.06 | 12:26

Hei, onko puutarhanne mukana avoimet puutarhat-tapahtumassa tänä vuonna?

...
Tykkäät tästä sivusta