Kuistiremontti jatkuu

Kuistin remontti on ollut yllättävän työläs ja vienyt viikonloput loka-marraskuussa. Puutarhan syystyöt ja siivoamiset ovat jääneet hiukan retuperälle, kun valoisa aika on niin lyhyt. Eräs suuri työ on puiden ja pensaiden verkotus rusakoita vastaan; siihen täytyy ryhtyä pikimmiten. No, kuistin remontissa pääsimme lattiantekoon. Vanhan lattian alla ei ollut lainkaan rossipohjaa. Rakensimme sen nyt pois repimistämme lattalaudoista. Sen päälle tuli tervapaperi, 25 cm villaa ja uusi laudoitus. Emme raskineet ostaa erikoiskuivaa lattialautaa tällaiseen tilaan, vaan ostimme puolet halvempaa "puolikuivaa" 85 mm:n ponttilautaa. Myyjä varoitti, että lauta saattaa rakoilla kuivuessaan enemmän. Mutta se ei haittaa, isot raot oli entisessäkin kuistinlattiassa, kuten on kaikkialla talon lautalattioissa. Emme saaneet laudoitusta ihan loppuun, koska ruuvinvääntimestä simahti akku. Ensi viikknloppuna saanemme lattian maalausta vaille valmiiksi ja pääsemme seinien eristämiseen ja panelointiin.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta