Kasvipaketti Saksasta ja hakettamisen ilo

Tänään löysin vuosien tauon jälkeen hakettamisen ilon. Meillä on ollut murskaava hakkuri kauan, mutta se on ollut melko vähällä käytöllä. Usein hakettamisen into on lopahtanut siihen, että olemme yrittäneen murskata liian paksuja oksia, jolloin laite on jumittunut usein. Talvisuojana olleiden kuusenoksien hakettaminen tänään oli ihanan pihkantuoksuista puuhaa. Keräsin hakkeen tyhjiin multasäkkeihin ja sain noin tunnissa 6 säkillistä. Siivosin hakkuriin myös omenapuun, viiniköynnöksen ja ruusun oksia. Erittäin piikkisten Pohjantähti-ruusun oksien tuhoaminen tuotti kieroa nautintoa. :)

Tänään availin myös Saksasta Jörg Müllerin mielenkiintoisesta taimistosta viikolla tulleen kasvitilauksen. Kasvipakettien avaaminen on ihanaa! Saksasta tulee lähes poikkeuksetta erittäin laadukkaita ja huolellisesti pakattuja taimia, eikä tälläkään kerralla tarvinnut pettyä. Tässä paketissa tuli mm. 

 

Ribes uva-crispa "Remarka"
Corylus maxima x avellana "Hallesche Riesennuß"
Corylus maxima x avellana "Rote Lambert"
Corylus avellana "Lange Zellernuß"
Gleditsia triacanthos "Rubylace"
Abelia mosanensis
Berberis koreana "Rubin"

Actinidia arguta "Super Jumbo"(R)

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta