Ruukkumagnolia

Uusiseelantilainen magnolialajike 'Genie' päätti että kevät on tullut ja rupesi avaamaan nuppujaan (joita on 20 kappaletta). Genie tuskin on talvenkestävä Suomessa, mutta se on aika pieni- ja hidaskasvuinen, joten soveltuu ruukussa kasvatettavaksi. Tosin se vaatii viileän talvipuutarhan, pakkasettoman kuistin tai kellarin talvehtimispaikaksi. Genie on siitä harvinainen magnolia, että se pystyy uusimaan kukintaansa pitkin kesää. Tosin minun kasvini on nyt muutamana vuonna kukkinut vain keväisin. Genietä ei ole myynnissä Suomessa, mutta tähtimagnoliaa (Magnolia stellata) on usein puutarhamyymälöissä. Se on hyvin talvenarka, joten se on parasta istuttaa suureen ruukkuun. Tähtimagnolia on pienikasvuinen ja soveltuu hyvin ruukkukasviksi.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta