Tomaatin ja munakoison kylvö

Olemme erittäin huonoja kaikkien kasvihuonevihannesten kasvattamisessa. Tosin kasvihuonekurkusta olemme joinakin vuosina saaneet hyvin satoa. Tomaatit meillä eivät ole koskaan kypsyneet tai sitten niihin on tullut perunarutto. Munakoisoa emme ole edes kuvitelleen kasvattavamme - se vaatii niin pitkän kasvukauden ja lämpöä. Mutta mutta. Viime toukokuussa tutustuimme uusiin naapureihin, jotka ovat varsinaisia velhoja vihannesten kasvattamisessa. Heillä on tilava itse rakennettu lasihuone, jossa kukoisti viime kesänä mieletön vihannestarha. He saivat ämpärikaupalla tomaatteja, kurkkuja ja - munakoisoja. Näistä omista vihanneksista laittamiaan herkullisia kasvisruokia saimme myös olla monena hilpeänä kesäiltana maistelemassa. Naapurien (joista tuli nopeasti meidän hyviä ystäviämme) esimerkin rohkaisemina päätimme tänä vuonna kylvää munakoisoa ja tomaattia. Tomaatin taimikasvatus on sitä paitsi ihana tuoksuelämys; lehtien kirpeä tuoksu vie hetkessä ajatukset kesään.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.06 | 17:07

Kiitos vastauksesta! Ja kiitos että on mahdollista tulla tutustumaan puutarhaanne toisella kertaa!

...
25.06 | 13:43

Hei Päivi, Valitettavasti emme ole mukana tänä vuonna, koska olemme matkoilla. Sopimuksen mukaan voi tulla käymään muulloin. Meilaa jpkrvi(at)yahoo.co.uk

...
25.06 | 13:01

Upeita kuvia ja ihastuttavia runoja! Runo kuolemasta sykähdytti ja määritelmä puutarhasta "as an autobiography " liikutti. Kiitos.

...
25.06 | 12:26

Hei, onko puutarhanne mukana avoimet puutarhat-tapahtumassa tänä vuonna?

...
Tykkäät tästä sivusta