Syysvuokko Wild Swan

Tilasin kerran muutamia perennoja Skotlannista Binny Plants -nimisestä taimistosta. Sen jälkeen sieltä on tullut harvakseltaan mainossähköpostia. Viime viikolla tuli viesti, jossa mainostettiin pitkään/myöhään kukkivia perennoja. Osui ja upposi! Kesä 2013 oli niin lämmin, että syksyn perennatkin ovat jo lähes kukkineet ohi. Melkein vain syys- ja pallohortensiat sekä monivuotinen auringonkukka Soleil d'Or kaunistavat pihaa. (No ne heinäkuun alussa istuttamani liljat ovat vasta nupulla.) Niinpä innostuin kovasti, kun Binny Plants kertoi (syys?)vuokkoristeymästä nimeltään Wild Swan. Alla olevan linkin takaa löytyy sen kiinnostava tarina. Joko sinäkin innostuit?    

http://www.elizabethmacgregornursery.co.uk/content.php?id=119

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:09

Totta, se leviää villisti. Pitäisi keksiä jotain kivaa käyttöä kukalle ennenkuin siemenet kypsyy.

...
tänään | 10:02

Hei, Jarmann. Hauskaa että löysit Kielometsän. Hyvänheikinsavikan ainoa huono puoli on, että se leviää vähän liikaakin, jos pääsee siementämään. Yst. Jukka

...
tänään | 09:52

Kiitos että kirjoitit hyvänheikinsavikasta. Se on ihana aikainen monivuotinen helppo kasvi. Nokkosen jälkeen ravinteikkain kasvimme. Lisää ohjeita toivoisin.

...
tänään | 09:47

Olen hukannut taannoin käyttämäni ohjeen hyvänheikinsavikkapaistokseen. Martat.fi:ssä sen jaoin, mutta keskustelupalstaa ei enää ole. Pestoreseptiäsi kokeilen.

...
Tykkäät tästä sivusta