Gartenträume - saksalaisia puutarhaunelmia

Englantilaisella ja saksalaisella kielialueella on monia hyviä puutarhalehtiä, joita olen silloin tällöin ostanut irtonumeroina. Ehdottomasti visuaalisesti upein Suomessa (tai ainakin Helsingin Stockmannilla) myynnissä olevista lehdistä on saksalainen Gartenträume (Puutarhaunelmia). Ilmeisesti lehti tehdään isolla rahalla, koska mm. kuvanlaatu on huippuluokkaa. Lehti ilmestyy vain (muistaakseni) kuusi kertaa vuodessa, joten sen raskii ostaa 10 euron hinnasta huolimatta. Tässä uusimmassa numerossa on erinomaisia kirjoituksia muutamista yksityisistä puutarhoista, erittäin kauniisti kuvitettu ja resepteillä varustettu juttu iltapäiväteehetkestä tarjoiluineen, rouvasta jolla on laaja sinivaleunikkokokoelma, eräästä köynnöspuutarhasta, tomaattiteemainen ruokaosio jne. Jos saksan lukeminen sujuu, suosittelen lämpimästi.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.06 | 17:07

Kiitos vastauksesta! Ja kiitos että on mahdollista tulla tutustumaan puutarhaanne toisella kertaa!

...
25.06 | 13:43

Hei Päivi, Valitettavasti emme ole mukana tänä vuonna, koska olemme matkoilla. Sopimuksen mukaan voi tulla käymään muulloin. Meilaa jpkrvi(at)yahoo.co.uk

...
25.06 | 13:01

Upeita kuvia ja ihastuttavia runoja! Runo kuolemasta sykähdytti ja määritelmä puutarhasta "as an autobiography " liikutti. Kiitos.

...
25.06 | 12:26

Hei, onko puutarhanne mukana avoimet puutarhat-tapahtumassa tänä vuonna?

...
Tykkäät tästä sivusta