Gartenträume - saksalaisia puutarhaunelmia

Englantilaisella ja saksalaisella kielialueella on monia hyviä puutarhalehtiä, joita olen silloin tällöin ostanut irtonumeroina. Ehdottomasti visuaalisesti upein Suomessa (tai ainakin Helsingin Stockmannilla) myynnissä olevista lehdistä on saksalainen Gartenträume (Puutarhaunelmia). Ilmeisesti lehti tehdään isolla rahalla, koska mm. kuvanlaatu on huippuluokkaa. Lehti ilmestyy vain (muistaakseni) kuusi kertaa vuodessa, joten sen raskii ostaa 10 euron hinnasta huolimatta. Tässä uusimmassa numerossa on erinomaisia kirjoituksia muutamista yksityisistä puutarhoista, erittäin kauniisti kuvitettu ja resepteillä varustettu juttu iltapäiväteehetkestä tarjoiluineen, rouvasta jolla on laaja sinivaleunikkokokoelma, eräästä köynnöspuutarhasta, tomaattiteemainen ruokaosio jne. Jos saksan lukeminen sujuu, suosittelen lämpimästi.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta