Gartenträume - saksalaisia puutarhaunelmia

Englantilaisella ja saksalaisella kielialueella on monia hyviä puutarhalehtiä, joita olen silloin tällöin ostanut irtonumeroina. Ehdottomasti visuaalisesti upein Suomessa (tai ainakin Helsingin Stockmannilla) myynnissä olevista lehdistä on saksalainen Gartenträume (Puutarhaunelmia). Ilmeisesti lehti tehdään isolla rahalla, koska mm. kuvanlaatu on huippuluokkaa. Lehti ilmestyy vain (muistaakseni) kuusi kertaa vuodessa, joten sen raskii ostaa 10 euron hinnasta huolimatta. Tässä uusimmassa numerossa on erinomaisia kirjoituksia muutamista yksityisistä puutarhoista, erittäin kauniisti kuvitettu ja resepteillä varustettu juttu iltapäiväteehetkestä tarjoiluineen, rouvasta jolla on laaja sinivaleunikkokokoelma, eräästä köynnöspuutarhasta, tomaattiteemainen ruokaosio jne. Jos saksan lukeminen sujuu, suosittelen lämpimästi.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:09

Totta, se leviää villisti. Pitäisi keksiä jotain kivaa käyttöä kukalle ennenkuin siemenet kypsyy.

...
tänään | 10:02

Hei, Jarmann. Hauskaa että löysit Kielometsän. Hyvänheikinsavikan ainoa huono puoli on, että se leviää vähän liikaakin, jos pääsee siementämään. Yst. Jukka

...
tänään | 09:52

Kiitos että kirjoitit hyvänheikinsavikasta. Se on ihana aikainen monivuotinen helppo kasvi. Nokkosen jälkeen ravinteikkain kasvimme. Lisää ohjeita toivoisin.

...
tänään | 09:47

Olen hukannut taannoin käyttämäni ohjeen hyvänheikinsavikkapaistokseen. Martat.fi:ssä sen jaoin, mutta keskustelupalstaa ei enää ole. Pestoreseptiäsi kokeilen.

...
Tykkäät tästä sivusta