Lady of Shalott -ruusu
Englantilaisessa ruusussa Lady of Shalotissa ovat yleensä talvehtineet lumenalaiset versot aika hyvin. Viime talvi/kevät kuitenkin veivät versot maata myöden ja alemmaskin, joten leidi ei ole yhtä voimakas kuin aiempina kesinä, mutta kukkii kuitenkin varsin hyvin nyt. Takana muuten syysleimu 'Blue paradise', jonka aion joskus siirtää ihan ruusun viereen. Se muodostaa mielestäni pökerryttävän hienon väriyhdistelmän oranssin ruusun kanssa.
The Lady of Shalott on muuten runoilija Tennysonin 1800-luvulla kirjoittama kuningas Arthurin tarujen tiimoille sijoittuva balladi. Ruusun jalostaja on oletettavasti nimennyt ruusun tämän maalauksen innoittamana. Siinä ladyllä on yllään mekko, joka on täsmälleen samanvärinen kuin ruusu.

Kuva

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.06 | 17:07

Kiitos vastauksesta! Ja kiitos että on mahdollista tulla tutustumaan puutarhaanne toisella kertaa!

...
25.06 | 13:43

Hei Päivi, Valitettavasti emme ole mukana tänä vuonna, koska olemme matkoilla. Sopimuksen mukaan voi tulla käymään muulloin. Meilaa jpkrvi(at)yahoo.co.uk

...
25.06 | 13:01

Upeita kuvia ja ihastuttavia runoja! Runo kuolemasta sykähdytti ja määritelmä puutarhasta "as an autobiography " liikutti. Kiitos.

...
25.06 | 12:26

Hei, onko puutarhanne mukana avoimet puutarhat-tapahtumassa tänä vuonna?

...
Tykkäät tästä sivusta