Ritarinkannusten tukemisesta

Ritarinkannusten tukeminen näyttää olevan sellainen tehtävä, joka jää meillä tekemättä ajoissa joka kesä. Emme vain opi tai muista. Meillä on kolmessa paikassa hyvin kauniita tumman roosan värisiä kerrottuja ritarinkannuksia, jotka olemme kasvattaneet siemenestä. Nuppuvaiheessa varret näyttävät aina uskottavan tukevilta, ja loputtomien tekemättömien pikkuasioiden keskellä niiden tukemista lykätään vielä huomiseen. Eräänä päivänä muhkeat, painavat kukkatähkät ovat avautuneet ja ovat edelleen tukevasti pystyssä. Mutta voi, ehkä jo seuraavana yönä sateessa tai tuulenpuuskassa varret ovat taittuneet ja kaatuneet maahan. Ei auta muu kuin leikata ja kerätä koko leikkokukkasato. Kuvassa minulla on sylintäysi tämänvuotisia katkeilleita ritarinkannuksia.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.06 | 17:07

Kiitos vastauksesta! Ja kiitos että on mahdollista tulla tutustumaan puutarhaanne toisella kertaa!

...
25.06 | 13:43

Hei Päivi, Valitettavasti emme ole mukana tänä vuonna, koska olemme matkoilla. Sopimuksen mukaan voi tulla käymään muulloin. Meilaa jpkrvi(at)yahoo.co.uk

...
25.06 | 13:01

Upeita kuvia ja ihastuttavia runoja! Runo kuolemasta sykähdytti ja määritelmä puutarhasta "as an autobiography " liikutti. Kiitos.

...
25.06 | 12:26

Hei, onko puutarhanne mukana avoimet puutarhat-tapahtumassa tänä vuonna?

...
Tykkäät tästä sivusta