Ritarinkannusten tukemisesta

Ritarinkannusten tukeminen näyttää olevan sellainen tehtävä, joka jää meillä tekemättä ajoissa joka kesä. Emme vain opi tai muista. Meillä on kolmessa paikassa hyvin kauniita tumman roosan värisiä kerrottuja ritarinkannuksia, jotka olemme kasvattaneet siemenestä. Nuppuvaiheessa varret näyttävät aina uskottavan tukevilta, ja loputtomien tekemättömien pikkuasioiden keskellä niiden tukemista lykätään vielä huomiseen. Eräänä päivänä muhkeat, painavat kukkatähkät ovat avautuneet ja ovat edelleen tukevasti pystyssä. Mutta voi, ehkä jo seuraavana yönä sateessa tai tuulenpuuskassa varret ovat taittuneet ja kaatuneet maahan. Ei auta muu kuin leikata ja kerätä koko leikkokukkasato. Kuvassa minulla on sylintäysi tämänvuotisia katkeilleita ritarinkannuksia.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:09

Totta, se leviää villisti. Pitäisi keksiä jotain kivaa käyttöä kukalle ennenkuin siemenet kypsyy.

...
tänään | 10:02

Hei, Jarmann. Hauskaa että löysit Kielometsän. Hyvänheikinsavikan ainoa huono puoli on, että se leviää vähän liikaakin, jos pääsee siementämään. Yst. Jukka

...
tänään | 09:52

Kiitos että kirjoitit hyvänheikinsavikasta. Se on ihana aikainen monivuotinen helppo kasvi. Nokkosen jälkeen ravinteikkain kasvimme. Lisää ohjeita toivoisin.

...
tänään | 09:47

Olen hukannut taannoin käyttämäni ohjeen hyvänheikinsavikkapaistokseen. Martat.fi:ssä sen jaoin, mutta keskustelupalstaa ei enää ole. Pestoreseptiäsi kokeilen.

...
Tykkäät tästä sivusta