Seinäkello tuli taloon

Kävimme tänään ostoksilla Riihimäellä ja sieltä löysimme kirpputorilta oikean lyövän seinäkellon, jollaista Marko on havitellut kauan. Väri, tyyli ja hinta (38€) sattuivat nyt kohdilleen. Pohdimme, kumpi vetorei'istä mahtaa olla lyönti- (jota emme aio vetää) kumpi käyntivetoa varten. Kellotaulun tarkastelu paljasti pian asian. Vasemman reiän päällä nimittäin on jälki sitä peittäneestä teipistä. Joku (huonomuistinen?) entinen omistaja ei myöskään ole halunnut lyöntivetoa. Kellolle löytyi heti oikea paikka olohuoneen seinältä. Ripustimme sen paikalleen, suljimme Radio Helsingin ja asetuimme makuulle kuuntelemaan kellon nakutusta. Se tosiaan nakuttaa ihan kuuluvasti ja kodikkaasti. Lapsuudenkodissani oli käytössä vedettävä seinäkello, mutta minulla ei ole mitään muistikuvaa, miten usein se piti vetää. Muistan kyllä, että kellossa jostain syystä säilytettiin tv-lupaa. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.08 | 19:53

Kiva lukea tarinan Tommy ruusun syntymästä . Ostin nyt tämän ruusun Oulun taimistolta ja toivottavasti se viihtyy täällä Pohjanmaallakin .

...
21.06 | 20:08

Hei Raija, laitatko s-postia niin katsotaan pistokkaiden lähettämistä.

...
21.06 | 20:07

Hei Hilkka, olen hukannut s-postisi. Laittaisitko viestiä jpkrvi(at)yahoo.co.uk.

...
27.04 | 08:12

Hei Raija, ota yhteyttä s-postilla (jpkrvi(at)yahoo.co.uk) niin katsotaan, miten ja milloin voin toimittaa pistokkaan. T. Jukka

...
Tykkäät tästä sivusta