Seinäkello tuli taloon

Kävimme tänään ostoksilla Riihimäellä ja sieltä löysimme kirpputorilta oikean lyövän seinäkellon, jollaista Marko on havitellut kauan. Väri, tyyli ja hinta (38€) sattuivat nyt kohdilleen. Pohdimme, kumpi vetorei'istä mahtaa olla lyönti- (jota emme aio vetää) kumpi käyntivetoa varten. Kellotaulun tarkastelu paljasti pian asian. Vasemman reiän päällä nimittäin on jälki sitä peittäneestä teipistä. Joku (huonomuistinen?) entinen omistaja ei myöskään ole halunnut lyöntivetoa. Kellolle löytyi heti oikea paikka olohuoneen seinältä. Ripustimme sen paikalleen, suljimme Radio Helsingin ja asetuimme makuulle kuuntelemaan kellon nakutusta. Se tosiaan nakuttaa ihan kuuluvasti ja kodikkaasti. Lapsuudenkodissani oli käytössä vedettävä seinäkello, mutta minulla ei ole mitään muistikuvaa, miten usein se piti vetää. Muistan kyllä, että kellossa jostain syystä säilytettiin tv-lupaa. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.06 | 17:07

Kiitos vastauksesta! Ja kiitos että on mahdollista tulla tutustumaan puutarhaanne toisella kertaa!

...
25.06 | 13:43

Hei Päivi, Valitettavasti emme ole mukana tänä vuonna, koska olemme matkoilla. Sopimuksen mukaan voi tulla käymään muulloin. Meilaa jpkrvi(at)yahoo.co.uk

...
25.06 | 13:01

Upeita kuvia ja ihastuttavia runoja! Runo kuolemasta sykähdytti ja määritelmä puutarhasta "as an autobiography " liikutti. Kiitos.

...
25.06 | 12:26

Hei, onko puutarhanne mukana avoimet puutarhat-tapahtumassa tänä vuonna?

...
Tykkäät tästä sivusta