Seinäkello tuli taloon

Kävimme tänään ostoksilla Riihimäellä ja sieltä löysimme kirpputorilta oikean lyövän seinäkellon, jollaista Marko on havitellut kauan. Väri, tyyli ja hinta (38€) sattuivat nyt kohdilleen. Pohdimme, kumpi vetorei'istä mahtaa olla lyönti- (jota emme aio vetää) kumpi käyntivetoa varten. Kellotaulun tarkastelu paljasti pian asian. Vasemman reiän päällä nimittäin on jälki sitä peittäneestä teipistä. Joku (huonomuistinen?) entinen omistaja ei myöskään ole halunnut lyöntivetoa. Kellolle löytyi heti oikea paikka olohuoneen seinältä. Ripustimme sen paikalleen, suljimme Radio Helsingin ja asetuimme makuulle kuuntelemaan kellon nakutusta. Se tosiaan nakuttaa ihan kuuluvasti ja kodikkaasti. Lapsuudenkodissani oli käytössä vedettävä seinäkello, mutta minulla ei ole mitään muistikuvaa, miten usein se piti vetää. Muistan kyllä, että kellossa jostain syystä säilytettiin tv-lupaa. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:09

Totta, se leviää villisti. Pitäisi keksiä jotain kivaa käyttöä kukalle ennenkuin siemenet kypsyy.

...
tänään | 10:02

Hei, Jarmann. Hauskaa että löysit Kielometsän. Hyvänheikinsavikan ainoa huono puoli on, että se leviää vähän liikaakin, jos pääsee siementämään. Yst. Jukka

...
tänään | 09:52

Kiitos että kirjoitit hyvänheikinsavikasta. Se on ihana aikainen monivuotinen helppo kasvi. Nokkosen jälkeen ravinteikkain kasvimme. Lisää ohjeita toivoisin.

...
tänään | 09:47

Olen hukannut taannoin käyttämäni ohjeen hyvänheikinsavikkapaistokseen. Martat.fi:ssä sen jaoin, mutta keskustelupalstaa ei enää ole. Pestoreseptiäsi kokeilen.

...
Tykkäät tästä sivusta