Kiitos!

Aloitin Kielometsa.fi-kotisivujen tekemisen 7. päivänä helmikuuta 2013, ja nyt tasan viiden kuukauden kuluttua tuli täyteen 10 000 käyntiä sivustolla. Kiitos kaikille kävijöille, niin tarkoituksellisille kuin niille satunnaisillekin, jotka ovat jääneet lukemaan jotain! Olen vuosien varrella pitänyt blogia kahdessa eri paikassa, sekä puutarhablogia Klorofyllissä (olemassa edelleen, mutta vaatii kirjautumisen). Noista kolmesta puutarhablogi on ollut ehkä hedelmällisin, sillä sen kautta on syntynyt aitoa vuorovaikutusta ja keskusteluakin. Muissa blogeissa interaktio mahdollisesti samoista aiheista kiinnostuneiden kanssa jäi vähäiseksi, joten ne hiipuivat pois. Tosin toisen blogini kautta sain yllättävän yhteyden erääseen ihmiseen, josta on sittemmin tullut hyvä ystäväni. Alunperin sain vinkin tästä helposta kotisivukoneesta tuttavalta (ks. Ruusupuisto) Klorofyllissä. Olin kaipaillut keinoa dokumentoida jotenkin harrastuksiamme, rakennusprojektejamme ja elämäämme Kielometsässä. Myös puutarhaharrastuksen ja -tietouden jakaminen laajemmin kuin vain puutarhapalstoilla kiinnosti. Olen sangen visuaalinen ja esteettisyyttä arvostava ihminen ja kuvaan paljon puutarhaa ja lähiympäristön ja arjen tapahtumia. Jaan mielelläni kuvia asioista, jotka ilahduttavat minua, ja joiden uskon ilahduttavan jotakuta muutakin. Samoin esim. maku- ja tuoksuelämysten jakaminen on minulle tärkeää. Ei-uskonnollinen filantropia on lähellä sydäntäni, ja katson avoimuuden ja oman pääomansa jakamisen positiivisella tavalla olevan filantropiaa (ihmisystävällisyyttä, hyväntekeväisyyttä) parhaimmillaan. Kielometsä-kotisivusta on lyhyessä ajassa tullut tärkeä ja mieluisa harrastus. Toivottavasti se välittyy lukijoillekin!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 10:09

Totta, se leviää villisti. Pitäisi keksiä jotain kivaa käyttöä kukalle ennenkuin siemenet kypsyy.

...
tänään | 10:02

Hei, Jarmann. Hauskaa että löysit Kielometsän. Hyvänheikinsavikan ainoa huono puoli on, että se leviää vähän liikaakin, jos pääsee siementämään. Yst. Jukka

...
tänään | 09:52

Kiitos että kirjoitit hyvänheikinsavikasta. Se on ihana aikainen monivuotinen helppo kasvi. Nokkosen jälkeen ravinteikkain kasvimme. Lisää ohjeita toivoisin.

...
tänään | 09:47

Olen hukannut taannoin käyttämäni ohjeen hyvänheikinsavikkapaistokseen. Martat.fi:ssä sen jaoin, mutta keskustelupalstaa ei enää ole. Pestoreseptiäsi kokeilen.

...
Tykkäät tästä sivusta